Selecteer een pagina

Tijdens mijn zwangerschapsverlof ontving ik het volgende whatsappje van de toenmalige Marketing Communicatie Adviseur Innovatie bij het Havenbedrijf Rotterdam:

Hi Jessica, per half augustus zoeken we een Marketing Communicatie Adviseur voor 3 á 4 dagen per week op Innovatie. Zou jij dit leuk vinden? 

En of ik dat leuk zou vinden! Als zelfstandige is het toch even spannend als je er vier maanden tussenuit gaat. De vraag ‘Kom ik straks wel weer aan het werk?’ speelde wel eens door mijn hoofd. Maar nu werd ik gevraagd voor deze supertoffe interimfunctie en ik kon natuurlijk niet anders dan volmondig JA! zeggen.

Als Marketing Communicatie Adviseur Innovatie was ik van augustus 2017 t/m februari 2018 verantwoordelijk voor de profilering van Rotterdam als slimste haven. Mijn werkzaamheden bestonden onder andere uit:

  • het coördineren van storytelling producties voor innovatie partners PortXL, Port Innovation Lab, RAMLAB, SmartPort, World Port Hackathon, RDM Rotterdam, M4H en Blocklab;
  • ondersteuning bij branding van nieuwe partnerinitiatieven;
  • externe communicatie;
  • interne communicatie;
  • het vertegenwoordigen van het Havenbedrijf Rotterdam binnen de Make it happen. Merkalliantie.

marketing-communicatie-innovatie