Selecteer een pagina

Vanuit een persoonlijke frustratie ben ik de vergelijkingswebsite ZZPPensioenVergelijken.nl gestart. Als zzp’er wilde ik een aantal jaar geleden iets regelen voor mijn oude dag. Toen ik op zoek ging naar pensioen voor zzp’ers verzandde ik in een web van pensioensparen, fiscale oudedagsreserve, jaarruimtes, beleggingsrisico en schrikbarende bedragen die je moest inleggen om straks voldoende te hebben. En uiteraard schreeuwde elke aanbieder het beste product had, maar een website om producten echt goed te vergelijken was er niet. Het resultaat was dat ik het regelen van mijn pensioen nog even voor me uitschoof.

Nadat ik een aantal opdrachten bij Nationale-Nederlanden had gedaan, groeide mijn interesse in de financiële wereld. Ik besloot dat als het er nog niet was, ik het misschien zelf wel kon maken. Een website met een duidelijke uitleg, alle voors en tegens op een rij en verhelderende vergelijkingsmogelijkheden. Bekijk de eerste versie op: www.zzppensioenvergelijken.nl.

Mijn doel is om deze website op termijn uit te bouwen naar een website waar je naartoe gaat om als zzp’er zelf je pensioen te regelen. Met overzichtelijke vergelijkingen van kosten én opbrengsten, zodat je echt de beste keuze kunt maken.