Selecteer een pagina

Nationale-Nederlanden stond voor de uitdaging om ruim 4 miljoen klanten op de hoogte brengen van hun rechten op het gebied van privacy met de inwerkingtreding van de AVG-wetgeving.

Hoe doe je dat ook nog eens Persoonlijk, Digitaal en Relevant, zoals de overkoepelende communicatiestrategie voorschrijft? En hoe zorg je ervoor dat je call-centers niet overladen worden met verzoeken?

Die uitdaging ging ik in 2018 aan. Binnen het projectteam hield ik me bezig met de inhoud van de e-mails, brieven, brochures, het privacy statement, verzorgde ik de criteria voor welke klanten welke brief of e-mail zouden krijgen, hield ik me bezig met stakeholder management en de interne en externe communicatie.

Niet het meest sexy onderwerp om aan te werken, maar een fantastisch team binnen een mooie organisatie zorgde ervoor dat deze opdracht voorbij vloog!